Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț privind finalizarea proiectului „Creșterea competitivității prin achiziția unor echipamente de producție” pentru SC I&L TEHNOCONSULTING SRL

Anunț privind finalizarea proiectului „Creșterea competitivității prin achiziția unor echipamente de producție” pentru SC I&L TEHNOCONSULTING SRL

SC I&L TEHNOCONSULTING SRL - cu domiciliul în Municipiul Aiud, str. Ostașilor nr. 60, jud. Alba, cod poștal 515200, România; tel 0744527306, fax 0258862486, office@ilteh.ro - anunță finalizarea proiectului „Creșterea competitivității prin achiziția unor echipamente de producție”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoare totală a contractului de finanțare a fost 791,693.91 lei, din care 526,432.80 lei a reprezentat finanțare nerambursabilă.

Data începerii proiectului: 01.10.2019; data finalizării proiectului 31.01.2022.

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea dezvoltării durabile, a creșterii competitivității și a productivității societății SC I&L TEHNOCONSULTING SRL, prin realizarea de investiții în echipamente noi și performante, cu un grad ridicat de protecție a mediului, destinate pentru îmbunătățirea calității produselor, proceselor și a inovării, a productivității muncii și a capitalului. Se vor achiziționa un centru de prelucrare vertical cu CNC și un centru de strunjire cu CNC pentru realizarea unor repere de complexitate ridicată, cu scopul creșterii capacității de producție prim factor pentru creșterea durabilă a competitivității întreprinderii și câștigarea unei cote de piață mai mari atât la extern (export direct), cât și la intern, prin atragerea de noi clienți si creare a 3 noi locuri de muncă.

Rezultatele proiectului

Prin proiect s-a obținut dezvoltarea tehnologică a întreprinderii prin achiziția a 2 echipamente noi și performante - centru de prelucrare vertical cu CNC și un centru de strunjire cu CNC care să permită realizarea unor repere de complexitate ridicată și crearea a 3 noi locuri de muncă – dintre care unul pentru o persoană din categoria defavorizată și menținerea locurilor de muncă existente la data depunerii cererii de finanțare.

Proiectul are un impact local și regional prin dezvoltarea activității curente a firmei. Prin proiect s-a modernizat baza materială s-au achiziționat două echipamente de ultimă tehnologie, inovativ, în domeniul producției pentru creșterea calității produselor și serviciilor prestate și satisfacerea cerințelor clienților; de asemenea cu efect în consolidarea poziției firmei pe piața de profil.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea proiectului.

Date de contact beneficiar

Ispas Ioan Nicolae

Funcție : Administrator

Municipiul Aiud, Strada Ostașilor Nr. 60, Județ Alba , cod poștal 530153, România

Telefon:0744527306 / Fax: 0258862486

E-mail: office@ilteh.ro

[P]

Vizualizări: 148