Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Peste 8000 de contracte de finanțare transmise pe schema HoReCa până la finalul lunii noiembrie

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat ieri, 6 decembrie 2021, faptul că în data de 26.11.2021, au fost transmise 8369 de contracte de finanțare aferente schemei de ajutor de stat destinate domeniului HoReCa, în valoare de 2.144.115.349 lei.

Descarcă lista dosarelor aprobate

În acest sens, aplicanților le este reamintit faptul că pentru a semna contractul de finanțare este necesar să parcurgă următorii pași: vor intra în aplicație în secțiunea Contractare, vor introduce IBAN-ul (cont curent sau cont de grant), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în platformă în maxim 10 zile de la transmitere.â

Conform procedurii programului - art. 6.7 alin. (2), aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1), vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din platformă.De asemenea, pentru a fluidiza procedura de plată, rugăm beneficiarii care încă nu și-au deschis contul de grant să se adreseze băncii pe care au selectat-o în cadrul procesului de înscriere.

Sursa: MEAT

Vizualizări: 689