Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Premiul pentru Destinația Europeană de Excelență 2022. Înscrierile în competiția EDEN sunt deschise!

Inițiativa Europeană Destinații de Excelență (EDEN) recompensează și promovează practicile de turism durabil în destinații turistice mai mici.

Începând din 2007, Comisia Europeană a sprijinit țările Uniunii Europene în recompensarea destinațiilor de turism durabil emergente netradiționale din Europa prin premiul EDEN. Inițiativa a avut ca scop promovarea modelelor de gestionare a destinațiilor turistice durabile în întreaga Europă prin selectarea și promovarea destinațiilor EDEN.

În contextul Pactului verde european, ecosistemul va trebui să schimbe modul în care operează, inclusiv modul în care sunt gestionate destinațiile, pentru a oferi vizitatorilor o experiență durabilă și de calitate.

În fiecare an, competiția EDEN va premia o „Destinație europeană de excelență”, o distincție care va semnala abordarea de perspectivă a unei destinații și îi va identifica ca fiind un pionier al turismului durabil.

Destinațiile din țările UE și țările COSME cu populații cuprinse între 25.000 și 100.000 de locuitori sunt eligibile pentru a aplica.  Termenul limită pentru înscrieri este 16 iunie 2021.

Pentru mai multe detalii click aici.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: COSME

Vizualizări: 172