Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiuni de informare pentru prezentarea a două apeluri din cadrul Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori

Punctul național de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori organizează în data de 16 ianuarie 2024, între orele 11,00 – 13,00 sesiunea de informare privind Apelul de propuneri de proiecte pentru promovarea egalității de gen (CERV-2024-GE).

Sesiunea se va desfășura prin intermediul platformei ZOOM și vor fi abordate următoarele teme:

  • informații generale despre Apel;
  • condiţii de eligibilitate;
  • procesul de aplicare, criteriile de evaluare, portalul de finanțări și licitații;
  • Q&A.

Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată până luni, 15 ianuarie 2024 ora 12, accesând formularul online. Link-ul de conectare va fi transmis persoanelor înscrise la eveniment.

Pentru detalii referitoare la acest apel puteți accesa pagina noastră alte finanțări.

Totodată, Direcția Justiție din cadrul Comisiei Europene organizează o sesiune de informare online în data de 18 ianuarie 2024, între orele 10:30 și 14:00 (ora României), pentru a prezenta oportunitățile de finanțare din cadrul Apelului de propuneri de proiecte pentru prevenirea și combaterea violenței bazate pe gen și a violenței împotriva copiilor (CERV-2024 -DAPHNE) și Apelului de propuneri pentru promovarea egalității de gen (CERV-2024-GE).

Sesiunea se va desfășura în limba engleză, online prin intermediul platformei Webex.

Pe lângă prezentarea obiectivelor, priorităților și rezultatelor așteptate ale apelurilor, în cadrul sesiunii se va prezenta și partea practică a procesului de depunere, inclusiv utilizarea tabelului bugetar pentru suma forfetară de tip II.

Mai multe detalii despre sesiunea de informare, inclusiv despre modul de participare găsiți aici.

Pentru detalii referitoare la apelul pentru prevenirea și combaterea violenței bazate pe gen și a violenței împotriva copiilor puteți accesa pagina noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: CEDV

Vizualizări: 242