Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul CEDV: Sesiuni de informare privind apelul pentru drepturile copilului și participarea copiilor

Rețeaua Punctelor naționale de contact ale Programului Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori organizează în data de 31 ianuarie 2024, începând cu ora 11.00 (ora București) CERV Citizens`Forum, o sesiune destinată Apelului de propuneri de proiecte privind drepturile copilului și participarea copiilor (CERV-2024-CHILD).

CERV Citizens`Forum își propune prin evenimentele sale să ofere organizațiilor, asociațiilor, autorităților publice și altor entități interesate șansa de a elabora/dezvolta/implementa împreună proiecte în cadrul Programului CERV.

În cadrul întâlnirii va fi prezentat apelul de proiecte CERV-2024-CHILD, iar participanții la eveniment vor avea ocazia să afle atât mai multe informații despre apel, dar vor fi create oportunități pentru schimb de idei și experiențe cu comunitatea internațională, precum și pentru a căuta un proiect sau un partener pentru un proiect.

În cadrul CERV Citizens`Forum vor fi organizate ateliere, moderate de un reprezentant al punctelor de contact, la care părțile interesate pot alege liber să se alăture și să obțină informații sau să identifice parteneri.

Sesiunile vor fi organizate online și se vor desfășura în limba engleză. Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată aici.

Link-ul de conectare va fi transmis ulterior persoanelor înscrise la eveniment.

Totodată, Punctul național de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori organizează în data de 7 februarie 2024, între orele 11,00 – 13,00 o sesiune de informare online privind Apelul de propuneri de proiecte privind drepturile copilului și participarea copiilor (CERV-2024-CHILD).

Sesiunea se va desfășura prin intermediul platformei ZOOM și vor fi abordate următoarele teme:

  • informații generale despre Apel;
  • condiţii de eligibilitate;
  • procesul de aplicare, criteriile de evaluare, portalul de finanțări și licitații;
  •  Q&A.

Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată aici, până  la 6 februarie 2024 ora 12.

Link-ul de conectare va fi transmis persoanelor înscrise la eveniment.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest apel puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Punctul Național de Contact al Programului Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori

Vizualizări: 217