Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Echipa fonduri-structurale.ro și consolid8.ro susține sesiuni de formare în management de proiect și mecanismul de finanțare Civic crowdfunding. Mecanismul este dezvoltat pentru finanțarea proiectelor inovatoare din Brașov

Asociația Centrul pentru o Societate Durabilă implementează, împreună cu Municipiul Brașov, proiectul Civic Crowdfunding. În cadrul proiectului a fost dezvoltat un nou mecanism de finanțare, care presupune susținerea proiectelor inovatoare generate de comunitate printr-un mixt de instrumente: finanțare nerambursabilă acordată printr-un apel de proiecte lansat de o autoritate publică și finanțare prin mecanismul de crowdfunding.

În luna noiembrie 2023 organizăm două sesiuni de formare în care vom discuta aplicat, pe o cerere de finanțare lansată de Primăria municipiului Brașov, particularitățile mecanismului de finanțare civic crowdfunding, beneficiile acestui mecanism și exemple de bune practici.

Cele două sesiuni vor avea loc astfel:

  • 15 noiembrie 2023 - 17 noiembrie 2023
  • 22 noiembrie 2023 - 24 noiembrie 2023

Sesiunile de fomare vor fi facilitate de inițiatorii platfomelor fonduri-structurale.ro, cea mai importantă platformă de informare în domeniul finanțărilor și ai platformei de crowdfunding consolid8.ro, prima platformă de crowdfunding din România dedicată inovatorilor sociali și celor din industriile creative.

Unde?

Sesiunile vor avea loc fizic, în Brașov, Strada Michael Weiss 31, Digital Nation Hub  sau online.

Cine poate participa?

  • Reprezentanți ai ONG (inclusiv reprezentanți al structurilor asociative ale autorităților publice locale și/sau ai Camerei de Comerț) din Brașov
  • Personal de conducere sau de execuție din autorități publice și instituții publice locale din Brașov

Ce veți învăța?

  • cum funcționează mecanismul și care sunt beneficiile acestui mecanism,
  • cum să completezi o cerere de finanțare pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin mecanismul creat,
  • cum să îți creezi o campanie de crowdfunding și exemple concrete de proiecte inovatoare care au avut succes.

Cum vă înscrieți?

Participarea la sesiunea de formare este gratuită. Pentru participarea la sesiunea de formare vă rugăm să completați și transmiteți Formularul de înscriere aflat la link-ul următor https://forms.gle/HVsAj9VeowkYQwGW7 .

După înscriere veți fi contact de membrii Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă pentru confirmare și finalizarea înscrierii.

Civic Crowdfunding este un proiect finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, din Fondul Social European. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici

 

Vizualizări: 862