Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fuckup Nights vol XV: Cum putem stimula creativitatea pentru găsirea de noi soluții în depășirea momentelor critice

Andreea Moldovan, Owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire, Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, partener cofondator al Black Sea Fund și Andreea Runceanu, violonistă la Amadeus Electric Quartet, vor povesti despre eșecurile din parcursul lor profesional, la cea de a XV-a ediție Fuckup Nights Bucharest.

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Evenimentul va avea loc joi, 24 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Refugiu Urban. Biletele la eveniment sunt disponibile aici și aici. Evenimentul se va desfășura în format hibrid. 

www.fonduri-structurale.ro este partener al evenimentului. 

Andreea Moldovan este owner pastry chef la Love you Choux & Livrez Fericire, a terminat Facultatea de Relații Economice și Internaționale în cadrul ASE, are 36 de ani, e căsătorită și are 2 copii. Andreea coace de când se știe, de pe la 2-3 ani, practic se antrenează de de mică pentru a fi cofetar. Cât despre antreprenoriat nu s-a antrenat în mod conștient, deci nu știe exact de când se ocupă și cu asta. Probabil încă se antrenează.

Dr. Mihail Pautov este medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool. A lucrat 6 ani la IC Fundeni și 2 ani la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Între timp, a început să comunice pe social media, unde a adunat o comunitate numeroasă, pe blog și în televiziune. În momentul de față este gazdă a propriei emisiuni, Medicool, difuzată pe Antena 1, prima emisiune medicală lider de audiență din România. Ulterior, Mihail s-a retras din practica medicală clasică. Își urmează propriul drum, ne spune el, pe care încearcă să convingă cât mai mulți oameni să nu ajungă bolnavi pentru a nu fi tratați.

Matei Păun este partener fondator al Black Sea Fund, un fond de private equity axat pe România, fondat în 2019. De asemenea, Matei a fondat în 2005 BAC, o firmă de investment banking axată pe fuziuni și achiziții și atragere de capital. În prealabil, Matei a ocupat diferite roluri, printre care cel de CEO la DNT, un furnizor de servicii de internet de top, director la Financial Advisory Services, Deloitte și director general al Regent European Securities. La începutul anilor '90, la New York, Matei s-a alăturat Firebird Fund, primul centru de investiții speculative din SUA care a investit în regiunea CSI. Matei a studiat la Trinity College din Connecticut.

Andreea Runceanu este violonistă la Amadeus Electric Quartet, membru fondator și lider al trupei de classical crossover cu același nume, căreia și-a dedicat întreaga viață profesională. Lansată în anii 2000 și devenită în anul 2010 artist independent - "DIY artist" - trupa Amadeus a reușit să crească o comunitate frumoasă de fani din toată lumea, a susținut concerte în peste 40 de țări de pe patru continente, videoclipurile lor muzicale au devenit virale și au atins peste 170M de vizualizări pe canalul oficial de Youtube. Au lansat șase albume cu muzică originală, iar cel mai recent, Joy, a fost lansat la finalul anului 2020.

Pentru această ediție, Fuckup Nights a pregătit interviuri cu fiecare dintre cei patru speakeri. Acestea pot fi consultate aici

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele reconstruiesc perspective consacrate cu privire la eșecul profesional și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, Vol X

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Vizualizări: 374