Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Prelungire pe apelul dedicat planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate

AM POIM a publicat vineri, 15 iulie 2022, Ordinul nr. 1714/12.07.2022 privind modificarea Ghidului Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate, Obiectivul Specific 4.1 „Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate” din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), din cadrul POIM.

Ordinul prelungește perioada de depunere a proiectelor in cadrul apelului nr. 710/4/1 POIM, adresat solicitanților care doresc să obțină finanțare nerambursabilă pentru proiecte care vizează implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune, în cadrul AP 4, OS 4.1, până la data de 31.10.2022.

Descarcă Ordinul

Sursa: MIPE

Documente
Ordin 1714.pdf
Vizualizări: 233