Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicat Ghidul aferent apelului nr. 3 pentru pregătirea proiectelor în domeniul specializării inteligente din regiunea Sud Muntenia

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică din cadrul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat ieri, 27 ianuarie 2022, Ghidul simplificat al Solicitantului Condiții Specifice de accesare a fondurilor din POAT 2014 – 2020 destinate pregătirii proiectelor în domeniul specializării inteligente din regiunea Sud Muntenia – Apelul nr. 3.

Fișele de proiect se vor depune în perioada 7 – 18 februarie 2022, iar alocarea financiară este de 513.532,27 lei.

Beneficiarii sprijinului acordat prin intermediul schemei de minimis sunt:

  • Unități administrativ teritoriale în parteneriat cu universități, institute de cercetare, ONG, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari.
  • Parteneriate între universități, institute de cercetare, ONG, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari;
  • Universități, institute de cercetare, ONG-uri, alte entități publice sau private de cercetare-dezvoltare-inovare, IMM și întreprinderi mari (individual).

Descarcă ghidul

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE

Vizualizări: 788