Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finanțare pentru consolidarea rolului partenerilor sociali în atenuarea impactului economic și social al crizei COVID-19: Granturi între 1 și 5 milioane de euro

În cadrul Programului european pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI) a fost lansat apelul dedicat consolidării rolului partenerilor sociali în atenuarea impactului economic și social al crizei COVID-19.

Apelul vizează organizațiile europene și naționale transindustriale și sectoriale de angajatori și sindicale, în special cele afectate în cea mai mare parte de pandemie și se află în cea mai vulnerabilă situație în vederea asigurării activităților lor și a abordării impactului social și al ocupării forței de muncă și consolidarea rezilienței organizațiilor lucrătorilor și a angajatorilor.

Pentru a fi eligibili, solicitanții principali și co-solicitanții trebuie să fie organizații partenere sociale la nivel european.

Grantul solicitat ar trebui să fie, în mod indicativ, între 1.000.000 și 5.000.000 euro. Bugetul total este estimat la 5.000.000 euro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 26 aprilie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1074