Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au fost lansate 2 noi apeluri pe Active Citizens Fund dedicate dezvoltării capacității ONG-urilor!

Astăzi, 6 august 2020, au fost lansate 2 noi apeluri de proiecte în cadrul Active Citizens Fund, cu un buget de 3,25 milioane euro. Oportunitățile de finanțare se adresează ONG-urilor din România și vizează:

  • Apelul #9 - Diversificarea surselor de finanțare;
  • Apelul #11 - Sprijin strategic pentru dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale

Apelul #9 are un buget disponibil de 1,5 milioane de euro, iar sumele ce pot fi accesate per proiect variază între 15.000 euro și 100.000 euro.

Printre activitățile eligibile din cadrul apelului se numără organizarea de traininguri, dezvoltarea de proceduri de management eficiente, dezvoltarea strategiilor de strângere de fonduri sau a planurilor de acțiune.

Mai multe detalii despre apelul #9 aici.

Apelul #11 are un buget disponibil de 1,75 milioane de euro, iar sumele ce pot fi accesate per proiect variază între 100.000 euro și 250.000 euro.

Exemple de activități eligibile: creșterea gradului de conștientizare în rândul persoanelor cheie din ONG-uri cu privire la rolul procesului de dezvoltare organizațională, organizarea de training-uri (online și/sau offline) și furnizarea de activități de mentorat/coaching sau alt tip de sprijin pentru ONG-urile mai mici, cu mai puțină experiență.

Mai multe detalii despre apelul #11 aici.

Ambele apeluri lansate astăzi au ca termen limită de depunere 15 octombrie 2020.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Active Citizens Fund

Vizualizări: 1437