Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ultima zi de depunere a cererilor de plată aferente Programului Național Apicol 2020 este 3 august 2020!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a anunțat ieri, 22 iulie, printr-o notă de informare, că ultima zi de depunere a cererilor de plată pentru Programul Național Apicol este data de 03.08.2020.

De asemenea, conform comunicatului, se află în curs de avizare de către MADR, un proiect de act normativ prin care se va prelungi termenul de depunere până la data de 1 septembrie 2020, pentru  următoarele documente justificative:

  • Copia buletinului/buletinelor de analize fizico-chimice/reziduuri;
  • Copia cărţii de identitate a remorcii apicole.

Apicultorii care accesează acțiunile ,,Raţionalizarea transhumanţei/stupăritului pastoral-achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie-remorci” și “Decontarea analizelor fizicochimice/reziduuri care atestă calitatea mierii” pentru care nu au fost emise încă documentele menționate, vor depune cererea de plată fără copia acestor documente.

Ulterior aceștia trebuie să își completeze dosarul depus la APIA cu documentele lipsă, în termen de 5 zile lucrătoare de la data intrării în posesie a acestora. Toate facturile de achiziţie trebuie să fie emise până la data de 31 iulie 2020, indiferent de măsura accesată de către solicitant.

Sursa: APIA

Vizualizări: 78