Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Zilele Europene ale Cercetării și Inovării, prima ediție online!

Zilele Europene ale Cercetării și Inovării este evenimentul anual al Comisiei Europene, care reunește factorii de decizie, cercetătorii, antreprenorii și cetățenii pentru a dezbate și a forma viitorul cercetării și inovării în Europa și nu numai.

Pentru tranziția la o societate post-virus durabilă, incluzivă și rezistentă, cercetarea și inovarea sunt esențiale. Ediția online de anul acesta va oferi oportunitatea de a conecta realizările de cercetare și inovare în răspunsul global la pandemia și de a se baza pe răspunsul Uniunii Europene: coordonarea la nivel mondial a științei pentru recuperarea sănătății, atât sociale, cât și economice.

Sesiunile interactive vor permite participanților să ofere contribuții cu privire la modul în care politica de finanțare și cercetare și inovare poate ajuta la recuperarea Europei și să redeschid calea către un viitor verde, digital și rezistent.

Ediția 2020 va cuprinde trei zile de co-proiectare a politicilor, oportunități de „matchmaking” și se va desfășura în perioada 22-24 septembrie 2020.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Comisia Europeană

Vizualizări: 222