Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apelul de proiecte POR 2.2. pentru regiunile Sud-Est, Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia s-a încheiat ieri. Câte proiecte au fost depuse?

UPDATE 10.06.2020: La nivelul Regiunii Sud-Est au fost depuse 432 cereri de finanțare, ceea ce reprezintă peste 1160% față de valoarea alocată acestui apel, potrivit informațiilor primite ca urmare a solicitării fonduri-structurale.ro.

Depunerea de proiecte pe apelul de proiecte POR 2.2 dedicat regiunilor Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia s-a încheiat ieri. Conform situației comunicate de ADR Sud-Vest Oltenia, la nivelul acestei regiuni au fost depuse 319 proiecte prin care se solicită o finanțare totală de 227,33 milioane euro. Această sumă reprezintă 1265% din alocarea regională de 17,970 milioane euro prevăzută conform Ghidului.

Pentru regiunea Sud Muntenia au fost depuse 558 proiecte, conform informațiilor comunicate de ADR Sud Muntenia, în urma solicitării fonduri-structurale.ro. Alocarea disponibilă pentru această regiune este de 38,67 milioane de euro (care ar putea asigura finanțarea a circa 38 proiecte la valoarea maximă posibilă de 1 milion euro/proiect) conform Ghidului.

Fonduri-structurale.ro a solicitat informații cu privire la depunerea de proiecte și pentru cea de-a treia regiune eligibilă în cadrul apelului de proiecte tocmai încheiat (regiunea Sud-Est) și va actualiza informațiile pe măsură ce acestea devin disponibile.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2793