Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Echipamente în valoare de peste 62.000 lei pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” din Rovinari

Conform unui comunicat oficial emis vineri, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației sprijină achiziționarea, în regim de urgență, de noi echipamente, în valoare de 62.424,21 lei, pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” din Rovinari (jud. Gorj), necesare tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19.

Proiectul este derulat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 și, până în prezent, pentru Spitalul din Rovinari au mai fost achiziționate echipamente medicale, în valoare de 7.163.664,31 lei, pentru secția de oftalmologie, laboratorul de radiologie și imagistică și pentru secția de medicină internă.

Obiectivul general al proiectului îl constituie modernizarea infrastructurii spitalului orășenesc și dotarea cu aparatură și echipamente medicale de înaltă performanță necesare unui act medical de calitate.

Sursa: MLPDA

Vizualizări: 89