Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Peste 10 milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale din orașul Luduș

Opt săli de clasă noi, echipamente și mobilier școlar modern sunt doar câteva dintre rezultate ce se vor vedea după finalizarea proiectului „Extindere și echipare a structurii educaționale a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu Orașul Luduș, județul Mureș” al cărui contract de finanțare a fost semnat pe 19.08.2019

Proiectul vizează reabilitarea corpului C1 al școlii gimnaziale. Astfel, capacitatea clădirii va crește la 22 săli de clasă și trei laboratoare, se vor dota cele 8 săli de clasă nou construite, precum și laboratorul de informatică cu obiecte de inventar și mijloace fixe necesare desfășurării în condiții optime a activității didactice.

Valoarea totală a proiectului este de 10.724.260 lei, din care 10.509.775 lei reprezintă fondurile europene Regio, respectiv 98% din valoarea eligibilă a proiectului. Fondurile solicitate sunt alocate din Programul Operațional Regional 2014-2020, prin Prioritatea de investiții 10.1 – Investiții în educație și  formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Beneficiarul proiectului, primăria Orașului Luduș, estimează că proiectul se va finaliza până la data de 31.05.2022.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 97