Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: S-a lansat un apel de proiecte pentru consolidarea sistemului judiciar!

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă a lansat cererea de proiecte nr. IP 4/2016 (MySMIS POCA/88/1/3) – Sprijin pentru acțiunile de consolidare a unui management integrat strategic la nivelul sistemului judiciar și pentru consolidarea capacității instituțiilor din sistemul judiciar, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. 

Proiectele vor fi depuse în cadrul  Axei prioritare 1 Administrație publică și sistem judiciar eficienteObiectiv Specific 1.3: Dezvoltarea și implementarea de sisteme standard și instrumente moderne și eficiente de management la nivelul instituțiilor din sistemul judiciar.

În acest context, părțile interesate sunt invitate să depună, până la data de 23 decembrie 2016 fișele de proiect. Fişa de proiect poate fi depusă:

  • prin poştă (inclusiv servicii de curierat), cu confirmare de primire, la adresa: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, Direcţia pentru Dezvoltarea Capacităţii Administrative, Piaţa Revoluţiei nr.1A, intrarea D, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010086, cu menționarea cererii de proiecte IP 4/2016 (MySMIS POCA/88/1/3) sau
  • personal sau prin intermediul unei persoane desemnate la adresa menţionată mai sus.

Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 28 februarie 2017.

Descarcă ghidul solicitantului (însoțit de anexe)

Sursa: AM POCA

Documente
POCA_IP4.rar
Vizualizări: 752