Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: Ghidul pentru Operatiunea 133 – Clustere, varianta finala!

OI IMM a publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului pentru Operatiunea 1.3.3 „Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere”, din cadrul DMI 1.3 „Dezvoltarea antreprenoriatului” al Axei 1 a POSCCE.

Versiunea republicata a Ghidului este rezultatul preluarii ultimelor observatii sau propuneri de imbunatatire, unele fiind propuse de catre Autoritatea de Management a POSCCE (urmare a analizei Ghidului supus spre avizare), altele rezultand din dezbaterile celei de a patra reuniuni a Comitetului de Coordonare din data de 10 iulie 2012, iar altele au fost urmarea observatiilor transmise de catre Consiliul Concurentei (in urma solicitarii avizului acestei institutii la Schema de minimis propusa).

Ghidul Solicitantului va fi supus procesului aprobarii prin Ordin ministerial MECMA, urmand ca, ulterior, operatiunea sa fie lansata.

Pentru informatii curente si detalii privind calendarul revizuit al activitatilor de pregatire si lansare a operatiunii si derularea in continuare a serviciului de Helpdesk, accesati sectiunea din stanga a paginii OI IMM (oiimm.mimmcma.ro), intitulata Operatiunea Clustere.

Descarca Ghidul

Sursa: OI IMM

Vizualizări: 186