Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitate de a stabili parteneriate de afaceri și tehnologice pentru companii mari, IMM-uri, instituții publice, asociații, clustere, investitori prin întâlniri 1-1

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a anunțat ieri, 13 octombrie 2020, faptul că în perioada  18 – 19 noiembrie 2020 va avea loc evenimentul de întâlniri B2B „Virtual B2B Event-Construction-2020”, organizat de Bulgaria, Ungaria, România, Serbia și Turcia cu sprijinul EEN.

Evenimentul oferă companiilor mari, IMM-urilor, instituțiilor publice, asociațiilor, clusterelor, investitorilor o oportunitate unică de a stabili parteneriate de afaceri și tehnologice prin întâlniri 1-1 pre-programate.

Principalele subiecte abordate:

  • Materiale de construcție: Produse chimice pentru construcții / mortare gata amestecate, HVAC pentru clădiri comerciale, materiale izolante pentru construcții, furnizori de armături, materiale pentru pardoseli (plăci ceramice, plăci de carieră, pavele, mozaic, pardoseală din lemn), ciment, cărămizi, beton, marmură, pietre naturale și ornamentale, electrice sisteme și echipamente pentru clădiri, construcții din oțel, cofraj din beton, ipsos și plăci de gips, vopsea și lac.
  • Mașini de construcții: Pompă de beton, autobasculantă, mașină de beton, mașini de îndoit armături, mașini de tăiat armături, mașini combinate de armare, mașini de îndreptat armăturile, macarale, concasoare de piatră și mașini de cernut, betoniere, mașini de finisare a betonului, instalații de asfalt, escavatoare, buldoexcavatoare încărcătoare, mașini pentru construcția drumurilor, piese de schimb pentru mașini de construcții, ascensoare și scări rulante.

Avantajele participarii:

  • Extinderea rețelei de afaceri
  • Generarea de contacte și contracte transfrontaliere
  • Găsirea noi parteneri de afaceri / tehnologie și clienți
  • Promovarea produselor/serviciilor și consolidarea statutul pe piață
  • Cunoașterea noilor tehnologii
  • Conectarea cu regiunea dvs.
  • Publicarea și prezentarea produselor, proiectelor, nevoilor afacerii către participanții la eveniment
  • Inițierea și organizarea de întâlniri promițătoare 1: 1 programate la eveniment
  • Generarea de clienți potențiali noi și întâlnirea cu noi contacte într-un timp și într-un mod rentabil.

Cum puteți participa:

Întâlnirile bilaterale de 20 de minute sunt programate în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant între 18 – 19 noiembrie 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până in data de 17 noiembrie 2020 aici. Înregistrarea este gratuită.

Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 261