Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Emil Boc, interesat de schimbul de bune practici cu Comunitatea Valenciana pentru atragerea de fonduri europene

Primul-ministru Emil Boc a avut ieri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Francisco Enrique Camps Ortiz, Presedintele Guvernului Comunitatii Valenciene, care efectueaza o vizita in Romania prilejuita de deschiderea oficiala a Biroului din Romania al Institutului Valencian de Export.

Seful Executivului roman a apreciat ca deschiderea acestui birou la Bucuresti va transmite un mesaj de incredere catre mediul de afaceri referitor la consolidarea climatului investitional.

„Un rol important in acest sens va avea si noua lege a parteneriatului public - privat, care va deschide calea atat catre modernizarea Romaniei, cat si catre atragerea de investitii straine si autohtone pentru dezvoltarea infrastructurii, a sanatatii, a agriculturii, a energiei si a altor domenii”, a declarat premierul.

De asemenea, avand in vedere ca Valencia este comunitatea cu cel mai bun procent de absorbtie a fondurilor europene alocate Spaniei, cei doi oficiali au discutat despre perspectiva unor schimburi de experienta in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene.

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 77