Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Aplicatia informatica pentru depunerea proiectelor de investitii mici a devenit functionala. Beneficiarii isi pot crea conturi de acces

Pentru a veni in sprijinul solicitantilor de finantare prin Schema de finantare „Investitii in valoare de pana la 1.075.000 de lei” din cadrul POSCCE pentru care inscrierile vor incepe luni, 6 septembrie, ora 9.00, AM POSCCE a anuntat ca, din data de 31 august a devenit posibila crearea conturilor de acces in aplicatia informatica de inregistrare on-line, conform procedurii descrise in Ghidul Solicitantului.

Conturile create cu prilejul inregistrarii proiectelor participante la cererile de proiecte din anii 2008 si 2009 nu sunt valabile pentru cererea de proiecte din anul 2010. Pentru crearea unui cont de utilizator, click aici. Daca este necesar, pentru instalarea certificatului de securitate urmati acesti pasi.

Potentialilor beneficiari le este recomandat sa citeasca cu atentie indicatiile prezente pe pagina de creare a conturilor. Dupa crearea contului, recuperarea unei parole pierdute se poate face aici.

De asemenea, in intervalul 31 august - 3 septembrie OI IMM va face teste asupra aplicatiei informatice de inregistrare on-line a proiectelor participante. Toate proiectele inregistrate cu aceasta ocazie vor fi anulate, urmand ca singurele inregistrari valabile sa fie cele facute de solicitanti incepand cu 6 septembrie, ora 9.00.

Pentru mai multe detalii privind aceasta linie de finantare, click aici

Sursa: OI IMM

Vizualizări: 113