Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Forumuri de cautare de parteneri pentru cooperarea in bazinul Marii Negre

MDRL, in calitate de Autoritate Comuna de Management, Ministerul Dezvoltarii Regionale din Bulgaria si Administratia de Stat din Odessa, in calitate de Puncte Nationale de Informare pentru Programul Operational Comun „Marea Neagra 2007-2013” si Initiativa pentru Intarirea Capacitatii Administrative Regionale organizeaza Forumuri de cautare de parteneri in cadrul Programului Marea Neagra 2007-2013, care vor avea loc la Varna in data de 23 Iulie 2009 si la Odessa in data de 4 August 2009.

Evenimentele isi propun sa ofere posibilitatea participantilor de a impartasi ideile lor de proiect si de a intalni potentiali parteneri. De asemenea, in cadrul celor doua evenimente, participantilor le vor fi prezentate ghidul solicitantului si cererea de finantare aferente primului apel pentru propuneri de proiecte. Totodata, acestia isi vor putea prezenta ideile de proiect in cadrul grupurilor de lucru organizate in functie de prioritatile programului.

Inscrierile se pot face pana la data de 17 iulie 2009, prin email la adresa blacksea-cbc@mdrl.ro sau prin fax la numarul 0372 111 456.

Descarca Agenda evenimentului

Sursa: MDRL

Vizualizări: 89