Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Sănătate: Ghidul privind investițiile în infrastructura unităților sanitare publice care diagnostichează și tratează cancer, lansat în consultare

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a lansat vineri, 5 aprilie 2024, în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Investiții în infrastructura publică a unităților sanitare publice de interes regional/județean care diagnostichează și tratează cancer” din cadrul Priorității 7 „Măsuri care susțin domeniile oncologie și transplant”, Fond FEDR, Acțiunea A, Obiectivul specific RSO4.5.

Solicitanți eligibili sunt spitalele județene/spitalele județene de urgență care au secții de oncologie, unitățile administrativ-teritoriale care au în coordonare/ subordonare/ autoritate sau dețin în administrare/proprietate respectivele spitale, precum și Ministerul Sănătății, alte autorități și instituții publice centrale care au în coordonare/ subordonare/ autoritate sau dețin în administrare/proprietate respectivele spitale. 

Alocarea totală pentru apelul de proiecte este de 40.000.000 de euro.

În contextul prezentului apel sunt vizate investiții de tipul dotare cu echipamente pentru unitățile sanitare publice de interes regional/județean, care diagnostichează și tratează cancer, în principal în secțiile de oncologie ale spitalelor județene de urgență. Prin dotare se vizează inclusiv echipamente pentru digitalizare.

Descarcă documentele

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare_jud_onco_ms@mfe.gov.ro până la data de 26.04.2024.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 138