Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Sănătate: S-a lansat apelul dedicat investițiilor în Institutul Regional de Oncologie Iași

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a publicat joi, 25 aprilie 2024, Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții de tip dotare în infrastructura publică a institutelor oncologice – Institutul Regional de Oncologie Iași” din cadrul Priorității 7: Măsuri care susțin domeniile oncologie și transplant, FEDR,  Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific RSO4.5.

Obiectivul apelului vizează un proiect de investiții în infrastructura publică a institutelor oncologice care realizează depistarea precoce, diagnosticarea, tratarea pacienților oncologic.

Apelul de tip necompetitiv este dedicat exclusiv Institutului Regional de Oncologie Iași – unitate sanitară publică unde se realizează depistarea precoce, diagnosticarea, tratarea pacienților oncologic.

Alocare totală pentru apelul de proiecte este de 13.650.000 euro.

În contextul prezentului apel sunt vizate investiții de tip dotări cu echipamente necesare pentru Institutul Regional de Oncologie Iași, inclusiv pentru laboratoarele proprii utilizate în diagnosticul și tratamentul cancerului.

Cererile de finanțare se pot depune în perioada 25.04 -10.06.2024 prin intermediul sistemului MySMIS 2021.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 69