Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Sănătate: Ghidul pentru investiții în laboratoare de microbiologie, lansat în consultare

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a lansat ieri, 3 aprilie 2024, în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice” din cadrul Priorității 3: Creșterea eficacității și rezilienței sistemului medical în domenii critice, de importanță strategică cu impact transversal asupra serviciilor medicale și asupra stării de sănătate, FEDR,  Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific RSO4.5.

Solicitanții eligibili sunt unitățile sanitare publice ce au în structura proprie laborator/compartiment de microbiologie.

Alocarea totală pentru apelurile de proiecte este de 22 milioane de euro.

Acțiunile sprijinite prin apelul de proiecte sunt investiții de tipul dotare cu echipamente în infrastructura laboratoarelor/compartimentelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice.

Descarcă documentele

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare.laboratoare.microbiologie@mfe.gov.ro până la data de 24.04.2024.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 363