Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Două apeluri lansate în cadrul Programului Interreg NEXT Bazinul Mării Negre

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre, a lansat vineri, 29 martie 2024, două apeluri de proiecte în cadrul Programului Interreg NEXT Bazinul Mării Negre.

Astfel, se pot depune două tipuri de proiecte: 

  • Standard 

Proiectele trebuie să contribuie la prioritatea Regiune albastră și inteligentă și la prioritatea Regiune curată și verde.

Descarcă documentele

  • Proiecte la scară mică

Proiectele trebuie să contribuie la prioritatea Regiune curată și verde și la prioritatea Regiune competentă și rezilientă.

Descarcă documentele

Solicitanți eligibili:

  • Autorități publice (consilii județene/locale, primării, ministere, etc.);
  • Entități guvernate de drept public ( institute de stat, universități și instituții de învățământ, agenții de dezvoltare regională,institute de cercetare, etc.);
  • Organizații non-profit (asociații, sindicate, fundații, universități private dacă statutul lor legal este de organizație non-profit, grupuri de acțiune locală, etc.).

Bugetul total disponibil este de 46,84 milioane de euro. Valoarea granturilor Interreg acordate va fi de 90% din totalul costurilor eligibile ale proiectelor (pentru fiecare lider / partener de proiect), iar rata de cofinanțare trebuie să fie de 10%.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 28 iunie 2024, ora 14:00 (EET).

Sursa: MDLPA 

Documente
Regular.zip
SSP.zip
Vizualizări: 153