Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDLPA: Proiect privind înființarea rețelei naționale de ghișee dedicate serviciilor de informare și consiliere în domeniul eficienței energetice, în consultare

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat în consultare publică un proiect de act normativ – Ordonanță de urgență a Guvernului privind înființarea rețelei naționale de ghișee unice de eficiență energetică în scopul oferirii serviciilor de informare și consiliere în domeniul eficienței energetice și a producției de energie din surse regenerabile pentru prosumatori.

Descarcă documentele

Documentaţia poate fi consultată și la sediul instituţiei din Bulevardul Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București – Punctul de informare. Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Punctul de informare al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până pe 22 martie 2024:

  • prin formularul online disponibil accesând: Formular pentru colectarea de propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare
  • ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail: transparenta@mdlpa.gov.ro;
  • prin poștă, pe adresa Bulevardul Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, cod poștal 050706;
  • la sediul instituţiei, la Registratură, intrarea se face prin Strada Apolodor nr. 17, sector 5, București, cod poștal 050706, între orele 08:30-17:00 (luni-joi) și între orele 08:30-14:30 (vineri).

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului privind înființarea rețelei naționale de ghișee unice de eficiență energetică în scopul oferirii serviciilor de informare și consiliere în domeniul eficienței energetice și a producției de energie din surse regenerabile pentru prosumatori”.

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 143