Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Sănătate: Două ghiduri privind investițiile în infrastructura publică a institutelor oncologice, lansate în consultare

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, a lansat în consultare publică următoarele ghiduri:

Investiții în infrastructura publică a institutelor oncologice –  Institutul Oncologic «Prof. Dr. Ion Chiricuţă» Cluj Napoca

Solicitantul eligibil este Institut Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”.

Alocarea totală pentru apelurile de proiecte este de 21 milioane de euro, din care 85% contribuție UE și 15% contribuție națională.

Acțiunile sprijinite prin apelul de proiecte sunt investiții de tipul extindere/ reabilitare/modernizare și dotare dedicate Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj Napoca. Proiectul poate viza și investiții (extindere/reabilitare/modernizare și dotare, dacă este necesar) în laboratorul/ laboratoarele de anatomie patologică din cadrul institutului oncologic.

Descarcă documentele

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare.oncologie.iocn@mfe.gov.ro până la data de 03.04.2024.

Investiții în infrastructura publică a institutelor oncologice –  Institutul Regional de Oncologie Iași

Solicitantul eligibil este Institutul Regional de Oncologie Iași.

Alocarea totală pentru apelurile de proiecte este de 13.650.000 de euro, din care 85% contribuție UE și 15% contribuție națională.

Acțiunile sprijinite prin apelul de proiecte sunt investiții de tipul dotări necesare pentru Institutul Regional de Oncologie Iași.

Descarcă documentele

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare.investitii.iro@mfe.gov.ro până la data de 03.04.2024.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 138