Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Testează asistentul fonduri-structurale.ro pentru finanțări!

La final de aprilie vom lansa noua platformă fonduri-structurale.ro, un agregator al tuturor finanțărilor publice naționale și europene (fonduri structurale și finanțările direct de la Comisie) și finanțări private, bazat pe inteligență artificială.

Practic, fonduri-structurale.ro te va ajuta:

  • Să ai acces la toate finanțările.
  • Să nu pierzi timp navigând pe zeci de pagini, să fii mereu informat, să ai o trasabilitate clară pe finanțarea care te interesează.
  • Să identifici în câteva secunde toate oportunitățile de finanțare în pregătire, în consultare sau lansate.
  • Să găsești finanțarea potrivită pentru tine, interogând asistentul bazat pe AI. Să salvezi în dashboard-ul tău personalizat finanțările care te interesează, sinteza acestora și să revii la aceste informații ori de câte ori e necesar sau ori de câte ori apar modificări sau informații noi.
  • Odată identificată finanțarea/finanțările potrivite să fii permanent la curent cu toate modificările apărute printr-un sistem de alerte.

Până la momentul lansării oficiale, 100 dintre voi vor avea acces la platformă în baza unui abonament free trial (în săptămâna 25 martie – 01 aprilie).

Dacă vreți să ne sprijiniți în acest proces (testare plus transmitere feedback) vă rugăm să vă înscrieți completând formularul de aici. Doar 100 dintre cei care se înscriu vor intra în programul de testare și vor beneficia apoi de 3 luni abonament gratuit la noul asistent fonduri-structurale.ro.

Mulțumim!

Vizualizări: 322