Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Soluții pentru Comunitate: 150.000 euro pentru 10 proiecte inovatoare în domeniile sănătate, educație și protecția mediului

Soluții pentru comunitate este o campanie de finanțare, lansată de Synevo România, alături de Asociația Medicover, destinată exclusiv organizațiilor non-guvernamentale înființate de cel puțin 2 ani sau unităților/instituțiilor de învățământ.

Temele vizate în cadrul campaniei: 

  • Educație – Îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din medii defavorizate, digitalizarea școlilor, educație pentru un stil de viață sănătos, programe de conștientizare și gestionare a emoțiilor etc.
  • Sănătate – Programe integrate destinate recuperării diferitelor tipuri de dependență, programe de prevenție medicală în rândul copiilor instituționalizați, proiecte inovative cu aplicabilitate în sănătate, programe de implementare de cursuri de prim ajutor etc.
  • Mediu – Proiecte menite să găsească soluții pentru realizarea mai multor spații verzi, proiecte care pot diminua risipa de resurse, programe de reciclare/ reutilizare etc.

Vor fi finanțate 10 proiecte, cu granturi de până la 15.000 euro.

Termenul limită de depunere este 27 octombrie 2023.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: solutiipentrucomunitate.ro

Vizualizări: 1039