Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Lista intermediară nr. 3 cu proiectele admise în cadrul apelului privind digitalizarea IMM-urilor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat ieri, 12 martie 2024, lista intermediară nr. 3 cu proiectele admise la finanțare în cadrul apelului „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”. Cele 800 de proiecte din această listă intermediară au obținut în urma evaluării tehnice și financiare (ETF) între 100 și 90. În perioada următoare, deciziile de acceptare la finanțare vor fi transmise solicitanților prin platforma PNRR.

Conform comunicatului oficial, listele ce vor fi publicate în viitor vor putea include și alte proiecte cu punctaj între 100 și 90 puncte, care în prezent se află în diverse faze ale procesului de verificare a conformității administrative și a eligibilității, respectiv de clarificări.

Comunicarea cu solicitanții de finanțare, inclusiv notificări asupra rezultatului verificării, se realizează exclusiv prin platforma proiectele de investiții finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. O cerere de finanțare este considerată admisă sau respinsă la finanțare doar la finalul procesului de evaluare, iar solicitantul este înștiințat în acest sens.

Toate proiectele pentru care au fost emise decizii de acceptare la finanțare vor intra în etapa de contractare. Solicitanții vor fi înștiințați cu privire la documentele necesare încheierii contractului de finanțare, cu indicarea termenului de transmitere a acestora.

Descarcă lista

Sursa: MIPE

Vizualizări: 914