Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț finalizare proiect „Îmbunătățirea competitivității Wood Expert Management SRL pe piața prelucrării lemnului"

Anunț finalizare proiect „Îmbunătățirea competitivității Wood Expert Management SRL pe piața prelucrării lemnului"

S.C. Wood Expert Management SRL, cu sediul în Municipiul Bucureşti, str. Calea Văcărești, nr. 209, sectorul 4, bloc 85A, scara 1, etaj 1, Ap. 1, România, anunță finalizare, în data de 31.12.2023, a Contractului de finanțare nr. 7514/29.12.2021 încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014 - 2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 la nivelul regiunii Sud-Muntenia, pentru implementarea proiectului cu titlul "Îmbunatatirea competitivității Wood Expert Management SRL pe piața prelucrării lemnului", aferent Cod SMIS 137849.

Proiectul a fost implementat la sediul destinat producţiei, punctul de lucru situat în Orașul Mihăilești, Str. Complexului, Nr. 112, Județ Giurgiu, prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 : “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Valoarea totală a proiectului este de 8.273.578,68 Lei din care 4.808.839,00 Lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, din care finanțată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională 4.087.513,15 lei și Bugetul Național 721.325,85 lei.

Obiectivul general al proiectului este "dezvoltarea durabilă prin consolidarea activităţii, ceea ce presupune investiţii în utilaje performante care să asigure calitatea produselor la nivelul standardelor existente pe piaţa internaţională, creşterea portofoliului de comenzi şi a numărului de clienţi dar si crearea unei structurii sortimentale diversificate prin introducerea de noi produse / servicii şi să utilizeze în mod optim capacităţile de producţie create prin implementarea acestui proiect de investiţii”.

Obiectivele specifice ale proiectului: Achiziţia de echipamente tehnologice de lucru pentru domeniul tăierii şi rindeluiri lemnului; Dezvoltarea durabilă a activităţii prin consolidarea acesteia; Atragerea de noi clienți și de a câştiga cât mai mult „teren” în acest domeniu.

Rezultatele proiectului: crearea unui nou loc de muncă prin angajarea unei persoane care să provină din rândul categoriilor defavorizate; achiziţionarea de echipamente noi, de ultimă generaţie şi „prietenoase” cu mediul; dezvoltarea durabilă a activităţii prin consolidarea acesteia; extinderea portofoliului de clienți.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii - Realizarea investiției va avea următoarele efecte benefice asupra economiei locale: va contribui la diminuarea șomajului prin faptul că prin implementarea proiectului se va crea un nou loc de muncă din categorie defavorizata; s-au achiziționat echipamente care înglobează cea mai nouă tehnologie ce corespund nevoii de dezvoltare durabilă; dezvoltarea societății va constitui o sursă sigură şi în creștere de venituri pentru Bugetul de Stat Local, pentru Bugetul Asigurărilor de Sănătate şi șomaj.

S.C. Wood Expert Management S.R.L.

Date de contact: Dl. Iancu Florin Silviu, administrator S.C. Wood Expert Management S.R.L.

Tel: 0726700990, e-mail: woodexpertmanagement@gmail.com

[P]

Vizualizări: 66