Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru Consolid8 Social Innovation Ecosystem Accelerator 2024!

DEEP Ecosystems împreună cu fonduri-structurale.ro și un consorțiu internațional oferă o nouă oportunitate de networking și învățare pentru cei care construiesc ecosisteme de business și inovare socială.

Acceleratorul online Consolid8 Social Innovation Ecosystem își deschide porțile, aducând împreună experți pentru a forma viitorul inovării sociale în Europa.

Pe parcursul a șase săptămâni, programul va furniza suport strategic și mentorat pentru 10-12 inițiative care construiesc ecosistememe, sprijinindu-le să își dezvolte propriile modele de afaceri care să le consolideze ca hub-uri de resurse în propriile ecosisteme. De asemenea, se va acorda suport pe o durată de doi ani pentru atragerea de fonduri și implementarea proiectelor.

Participanții, fie că sunt din UE sau din țările asociate la Orizont Europa, sunt invitați să aplice până pe 26 februarie 2024 pentru a avea șansa de a beneficia de această experiență care îi va ghida în formularea unor modele de afaceri inovatoare și sustenabile. 

Pentru mai multe detalii și înscrieri click aici.

fonduri-structurale.ro este absolvent a unei cohorte anterioare a programului. Pe lângă noi, și alte organizații din România au urmat programul prietenilor de la DEEP Ecosystems: The Climate Vertical/Rubik Hub și Cowork Timisoara.

Despre DEEPSEA

DEEPSEA - DEEP Startup Ecosystem Accelerator este primul program global de accelerare a ecosistemului pentru start-up-uri, lansat în 2018. Este un program bazat pe cohortă pentru implementarea proiectelor de inovare, accelerând creșterea unor noi hub-uri ale ecosistemului în diverse domenii și regiuni geografice. Aflați mai multe despre DEEPSEA aici.

Despre accelerator

Acceleratorul Consolid8 este finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Horizon Europe. Opiniile exprimate în acest material sunt însă ale autorilor și nu reflectă neapărat opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Inovare și Întreprinderi Mici și Mijlocii (EISMEA). Nici Uniunea Europeană, nici autoritatea finanțatoare nu pot fi făcute responsabile pentru acestea.

Vizualizări: 451