Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta evaluatori pentru Programul Interreg VI-A NEXT Ungaria-Slovacia-România-Ucraina

Programul Interreg VI-A NEXT Ungaria-Slovacia-România-Ucraina a lansat apelul de depunere a candidaturilor pentru viitorii evaluatori externi independenți, pentru a se alătura Grupului de evaluatori.

În mod similar Programului de Cooperare Transfrontalieră ENI Ungaria-Slovacia-România-Ucraina  2014-2020, noul Program HUSKROUA Interreg NEXT își propune să sprijine dezvoltarea regiunii de graniță ungaro-slovacă-româno-ucraineană și are ca obiectiv intensificarea cooperării între regiunile Zakarpatska, Ivano-Frankivska și Chernivetska din Ucraina și zonele eligibile ale statelor membre, la nivelul obiectivelor specifice Interreg selectate:

  • O regiune de frontieră rezistentă și ecologică;
  • O regiune de frontieră sănătoasă și atractivă;
  • O regiune de graniță mai cooperantă.

Grupul de evaluatori creat pe baza acestui apel va include doar candidații care îndeplinesc cerințele minime solicitate și criteriile de selecție. Evaluatorii selectaţi vor fi incluşi în Grupul de evaluatori şi vor putea participa ca evaluatori externi independenți la procesul de evaluare a proiectelor depuse. Activitatea de evaluare se va desfăşura de la distanță, folosind propriile echipamente şi locaţie.

Termenul limită pentru trimiterea cererilor la prezentul apel pentru evaluatori este 30 noiembrie 2023 ora 23:59 Central European Time.

Descarcă documentul 

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 237