Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-au lansat apelurile pentru proiecte mici în cadrul Programelor Interreg NEXT România-Ucraina și Interreg NEXT România-Republica Moldova!

Autoritatea de Management a Programului Interreg NEXT România-Ucraina a lansat vineri, 29 septembrie 2023, apelul pentru proiecte cu valoare mică. 

Apelul de proiecte vizează toate cele 3 priorități ale programului de cooperare și va finanța proiecte în următoarele domenii: schimbări climatice și prevenirea riscurilor, biodiversitate, educație, sănătate și managementul frontierei.

Bugetul alocat acestui apel însumează 14,58 milioane euro, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 8 ianuarie 2024.

Valoarea nerambursabilă a unui proiect poate fi cuprinsă între 250.000-400.000 euro.

Cererile de finanțare trebuie transmise prin intermediul sistemului electronic Jems, până pe data de 8 ianuarie 2024.

Eventuale întrebări sau clarificări cu privire la conținutul documentelor pot fi transmise pe adresa info.ro-ua@brctsuceava.ro, cu cel mult 21 de zile înainte de închiderea apelului de proiecte.

Descarcă documentele

Tot vineri, Autoritatea de Management a Programului Interreg NEXT România-Republica Moldova a lansat apelul pentru proiecte cu valoare mică

Apelul de proiecte vizează toate cele 3 priorități ale programului de cooperare și va finanța proiecte în următoarele domenii: schimbări climatice și prevenirea riscurilor, biodiversitate, educație, sănătate și bună guvernanță.

Bugetul alocat acestui apel însumează 19,4 milioane euro, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 15 ianuarie 2024.

Valoarea nerambursabilă a unui proiect poate fi cuprinsă între 200.000-500.000 euro.

Cererile de finanțare trebuie transmise prin intermediul sistemului electronic Jems, până pe data de 15 ianuarie 2024.

Eventuale întrebări sau clarificări cu privire la conținutul documentelor pot fi transmise pe adresa Helpdesk@brctiasi.ro, cu cel mult 21 de zile înainte de închiderea apelului de proiecte.

Descarcă documentele

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 661