Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Înscrieri deschise pentru Competiția Edu-Transformers Award!

Înscrieri deschise pentru Competiția Edu-Transformers Award!

consolid8 Festival, eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial, interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, organizează alături de LG România, Competiția Edu-Transformers Award.

Concursul este dedicat inovatorilor pasionați care vor să își prezinte ideile și inițiativele revoluționare privind îmbunătățirea experiențelor de învățare. Indiferent dacă este vorba de un proiect care abordează inegalitatea educațională sau un program specializat în promovarea alfabetizării digitale, este incurajată participarea și împărtășirea de idei cu potential de a aduce schimbări semnificative în sistemul de învățământ.

Înscrierile se realizează exclusiv online, în perioada 20 iulie - 1 septembrie 2023, iar câștigătorii vor fi anunțați și premiați cu produse în valoare de până la 1.500 de euro pe data de 23 septembrie 2023, în cadrul conferinței consolid8 Talks, desfășurată în Brașov.

Mai multe detalii referitoare la concurs sunt disponibile aici.

Pentru a rămâne la curent cu toate evenimentele din cadrul consolid8 Festival puteți urmări pagina de facebook.

consolid8 Festival este o inițiativă a mai multor antreprenori și organizații care susțin și cred în sustenabilitate, viitor verde, dezvoltă și sprijină diferite proiecte de inovare socială.

Despre LG

LG este o companie globală de tehnologie și un partener de încredere care oferă produse și soluții inovatoare pentru industriile din întreaga lume. Soluțiile IT ale companiei LG includ monitoare de business, laptopuri, proiectoare, dispozitive cloud, ecrane medicale și roboți comerciali, toate concepute pentru a maximiza eficiența și pentru a oferi plusvaloare clienților. În plus, LG a investit în cercetarea și dezvoltarea de tehnologii avansate, cum ar fi inteligența artificială, IoT sau 5G, pentru a oferi produse și servicii care să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor

Vizualizări: 585