Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ANAP: Oportunitate de instruire gratuită pentru persoanele care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR

Agenția Națională pentru Achiziții Publice va organiza gratuit un program de instruire specializată dedicat persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR.

Acest program este format din 4 module online și offline, cu o durată totală de 120 de ore/participant și include sesiuni de autoînvățare, webinarii, aplicații practice și teste de verificare a cunoștințelor.

În vederea înscrierii în programul de instruire specializată în domeniul achizițiilor publice, persoanele interesate sunt invitate să transmită un e-mail până la data de 31.07.2023 la adresa cezara.balanescu@anap.gov.ro cu următoarele date: nume, prenume, funcție, date de contact (telefon si adresa de e-mail), autoritatea/entitatea în care își desfășoară activitatea, procedurile de achiziții publice derulate cu finanțare din PNRR.

Grupul țintă este format din persoane care își desfășoară activitatea în cadrul autorităților/entităților contractante care derulează achiziții publice cu finanțare din PNRR în următoarele domeniile prioritare: transport, energie, infrastructură, digital, mediu, social, sănătate și educație. Acest grup include atât funcționari publici, cât și personal contractual.

Această inițiativă este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), fiind asociată îndeplinirii Țintei 436 -„Furnizarea de cursuri de formare specializată în domeniul achizițiilor publice“.

Sursa: ANAP

Vizualizări: 631