Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitate de finanțare pentru proiecte derulate în București în domeniul protecției sociale

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) a publicat miercuri, 3 mai 2023, Ghidul Solicitantului pentru finanțările nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local.

Programul de finanțare nerambursabilă își propune să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul asistenței sociale, precum și creșterea calității serviciilor sociale, iar activităţile proiectelor  se pot desfășura până pe data de 15.12.2023. 

Proiectele vizează persoanele aflate în situații de vulnerabilitate – victime ale violenței în familie, ale traficului de persoane, oameni fără adăpost, persoane consumatoare de substanțe, copii cu dizabilități sau care provin din familii cu risc crescut de marginalizare socială, ce locuiesc pe raza municipiului București. 

Proiectele sociale de interes public  pot fi depuse de ONG-uri non-profit (asociații și fundații),  sau culte religioase (furnizori de servicii sociale),  individual sau asociate într-un consorțiu cu alte persoane fizice sau juridice fără scop patrimonial.

Suma totală alocată pentru anul 2023 este de 1.000.000 lei, valoarea totală eligibilă a unui proiect fiind de maxim 200.000 lei.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook Primăria Municipiului Bucureşti

Vizualizări: 385