Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MCID a lansat Competiția pentru realizarea proiectului „Acces la literatura ştiinţifică şi publicarea în regim de acces deschis”

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de autoritate de stat pentru cercetare-dezvoltare pentru Programul 5.10 Știință și Societate, din Planul Național de cercetare-dezvoltare si inovare pentru perioada 2022-2027 (PNCDI IV), aprobat prin HG nr. 1188/2022, cu modificările și completările ulterioare, a lansat miercuri, 8 martie 2023, în conformitate cu OMCID nr. 20327/2023, în data de 08.03.2023, Competiția pentru realizarea proiectului „Acces la literatura ştiinţifică şi publicarea în regim de acces deschis”, prin procedura de licitație restrânsă, în conformitate cu prevederile HG nr.1265/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind contractarea, finanțarea, monitorizarea și evaluarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare și inovare, și a acțiunilor cuprinse în PNCDI IV, cu modificările și completările ulterioare.

Termenul limită pentru depunerea Expresiilor de Interes în vederea participarii la competitie este 23.03.2023, ora 12:00, indiferent de forma de transmitere a documentației (depunere prin reprezentant, transmitere prin posta/curierat, etc.).

Adresa pentru depunerea Expresiilor de Interes (EoI) este:

  • Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizarii, str. D.I. Mendeleev nr.21-25, sector 1, București.

Expresiile de interes se vor completa conform modelului indicat în Termenii de Referință ai competiției și se vor depune într-un exemplar, în original, însoțite de adresa de înaintare înregistrată de către ofertant, la Direcția Finanțare Programe de Cercetare, etaj 2, cam 209.

Reamintim faptul ca MCDI a publicat calendarul lansarilor din cadrul PNCDI IV.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Sursa: MCID

Vizualizări: 169