Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel de proiecte pentru antreprenorii din domeniile creative. Sesiune informativă pentru comunitatea fonduri-structurale.ro

Antreprenorii care operează în industriile de tip lifestyle, inclusiv încălțăminte, piele și blană, textile, mobilier și decorațiuni interioare, arhitectură și design interior, bijuterii și accesorii sunt invitați să participe la cea mai nouă sesiune informativă dedicată celui de-al doilea apel de exprimare a interesului din cadrul WORTH Partnership Project II, cel mai mare program de incubare a creatorilor din Europa. Sesiunea de informare este dedicată comunității fonduri-structurale.ro.

În cadrul evenimentul vor fi explicate specificațiile apelului, caracteristicile programului de incubare, procesul de aplicare și modul în care WORTH sprijină soluțiile de proiectare care contribuie la abordarea provocărilor globale care contează pentru Europa.

Evenimentul se va desfășura online,  joi, 26 ianuarie 2023, ora 16:00 - 17:00 (ora României). 

Agenda

16:00 - Cuvinte de bun venit

16:05 - Caracteristicile programului de incubare și procesul de aplicare

16:25 - Tutorial de introducere în platforma EMS în cadrul căreia se vor depune aplicațiile

16:40 - Povești de succes ale partenerilor câștigători din România

16:50 - Întrebări și răspunsuri 

17:00 - Încheiere

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită, este nevoie doar de înregistrarea în prealabil, aici

WORTH Partnership Project II este finanțat de Comisia Europeană prin Programul privind Competitivitatea Întreprinderilor şi IMM-uri (Programul COSME). 

Sursa: WORTH Partnership Project

Vizualizări: 2477