Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fito-clinica pentru educatie si consultanta

Grupul Scolar Agroindustrial „Tamási Áron” din localitatea Bors anunta lansarea oficiala a proiectului „FITO-CLINICA PENTRU EDUCATIE SI CONSULTANTA”, proiect derulat în parteneriat cu Universitatea din Oradea si Universitatea din Debrecen, finantat de Uniunea Europeana prin Programul România – Ungaria PHARE CBC 2006 / INTERREG III A.

Lansarea proiectului va avea loc marti, 23 septembrie, ora 14.00 în sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Bihor.

Scopul proiectului este valorificarea resurselor umane si materiale concentrate în doua centre universitare mari (Universitatea Oradea - Facultatea de Protectia Mediului si Universitatea Debrecen - Centru de Stiinte Agricole) într-o noua forma de colaborare cu o institutie de învatamânt preuniversitar Grupul Scolar Agroindustrial „Tamási Áron” din localitatea Bors.

Activitatile ce se vor derula pe parcursul acestui proiect sunt:

  • vizite de studiu pentru elevii si studentii institutiilor de învatamânt
  • elaborarea de programe curriculare
  • elaborarea de materiale didactice auxiliare, bilingve
  • realizarea laboratorului FITO-SANITAR
  • realizarea unei baze de date si a unei pagini web
  • organizarea de cursuri si oferirea unor servicii de consultanta pentru producatorii agricoli privind diagnoza si consultanta fitosanitara, agrochimica.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 12 luni.

Detalii despre proiect pot fi aflate de la coordonatorul acestuia, doamna Nagy-Máté Enikõ, directoarea Grupului Scolar Agroindustrial „Tamási Áron”.

Contact: Nagy-Máté Enikõ – manager proiect
Tel. 0731-833075
E-mail: nagy-mate.eniko@pcbors.ro.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 169