Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Festivalul consolid8 are nevoie de un event planner! Dacă crezi într-un prezent atent față de generațiile următoare, hai să faci parte încă de la început din echipa unui eveniment original!

consolid8 Festival, un eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial, interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, va fi organizat anul acesta, în premieră, la Brașov, în perioada 7 - 9 octombrie 2022.

Pornind de la întrebarea „Cum putem influența pozitiv următoarele generații?”, festivalul este dezvoltat în jurul a trei piloni și reprezintă un eveniment dedicat tehnologiei și soluțiilor inovatoare care generează impact și adresează provocări actuale precum schimbările climatice, toate integrate într-un proces de cunoaștere și învățare, experiențe, soluții și bune practici.

Festivalul este inițiat de echipa fonduri-structurale.ro și ne dorim să găsim un coleg care să ne sprijine în organizarea evenimentului.

Ce vei face

  • Vei asigura project managementul pentru această inițiativă
  • Vei ține legătura cu participanții (speakeri și audiență – inclusiv de la nivel international)
  • Vei sprijini managementul furnizorilor, precum și asistență on-site (te vei deplasa împreună cu noi la Brașov pentru derularea evenimentului, inclusiv pentru gestionarea detaliilor organizatorice pre-eveniment)
  • Vei asigura follow-up post-eveniment pentru participanți
  • Vei participa la organizarea evenimentului de anul viitor (eveniment deja confirmat)
  • Vei organiza alte evenimente pe care compania noastră le are în plan (în domeniul finanțărilor)

Ce așteptăm de la tine

  • Să ai bune abilități de utilizare suita Office (Word & Excel & Power Point)
  • Să cunoști foarte bine limba engleză (min. C1)
  • Să te exprimi corect în limba română (inclusiv în scris)
  • Să fii organizat/ă și să fii atent/ă la detalii
  • Să ai minimum 4 ani experiență în organizarea de evenimente

Poziția este full-time la biroul nostru din București (avem și zile de work from home).

Cum aplici?

Trimite-ne CVul tău și o scrisoare de intenție la structuralcg@fonduri-structurale.ro. În scrisoarea de intenție te rugăm să ne detaliezi experiența ta în organizare de evenimente și dorința ta de a te implica în evenimentul nostru. Nu avem un termen limită de transmitere a documentelor, le vom evalua pe parcurs în timp ce le primim, ne dorim să ne completăm echipa cât de repede. Dacă vom fi de părere că putem fi un „match”, te contactăm.

Selecția candidaților va presupune două etape:

Etapa 1: Evaluarea documentelor trimise,

Etapa 2: Interviu (vor fi contactați doar cei care au fost selectați după prima etapă).

Dacă ai întrebări, te rugăm să le transmiți la structuralcg@fonduri-structurale.ro. Persoana de contact: Raluca Prelucă.

Vizualizări: 929