Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MIPE a publicat anunțul de exprimare a interesului pentru participarea la Comitetul de Monitorizare a PNRR. Perioada de depunere a aplicațiilor este neclară

UPDATE: După momentul publicării acestei știri, pe site-ul MIPE a fost adăugată data publicării anunțului de exprimare a interesului – 20 mai 2022. Termenul de depunere a candidaturilor este 27 mai 2022.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat anunțul pentru exprimarea interesului organizațiilor neguvernamentale de participare în cadrul Comitetului de Monitorizare a Planului Național de Redresare şi Reziliență (CM PNRR). Conform acestuia, exprimarea interesului se transmite prin e-mail, în termen de 5 zile lucrătoare de la lansarea anunțului, la adresa contact.pnrr@mfe.gov.ro, prin completarea Formularului de candidatură publicat.

Anunțul nu are, însă, comunicată data publicării.

Fonduri-structurale.ro a solicitat astăzi, 23 mai 2022, Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene să clarifice data publicării anunțului, asigurând astfel transparența și informarea corectă a potențialelor organizații interesate să transmită candidaturi.

Pentru a consulta anunțul, formularul de candidatura și grila de evaluare, click aici.

Anunțul publicat de MIPE se regăsește la următorul link: https://mfe.gov.ro/comitetul-de-monitorizare-a-planului-national-de-redresare-si-rezilienta/

Cristina Pojoga,

fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE

Vizualizări: 1040