Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finanțare pentru produse inovatoare tehnologic!

La începutul acestei săptămâni, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației confirma pentru fonduri-structurale.ro faptul că apelul de proiecte POR „Dezvoltarea unui model conceptual inovativ (Proof-of-Concept)” va fi lansat în cursul acestei luni. 

În acest sens, reamintim faptul că ghidul aferent acestui apel a fost lansat în consultare publică în perioada 06 - 20 martie 2020. 

Totodată, la data de 11 noiembrie 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul privind aprobarea schemei de ajutor de minimis. 

Solicitanții eligibili sunt societățile care se încadrează în categoria IMM-urilor (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii), care au cel puțin un an fiscal integral vechime.

Proiectul se referă la creșterea gradului de inovare al companiei prin implementarea unui concept inovativ (Proof-of-Concept) în domeniile de specializare inteligentă, respectiv:

  • Bioeconomie
  • Tehnologii informaționale şi de comunicații, spațiu și securitate
  • Energie, mediu şi schimbări climatice
  • Eco-nano-tehnologii și materiale avansate
  • Sănătate
  • Alte domenii identificate la nivel regional

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de maximum de 200.000 euro, cu minim 10% cofinanțare din partea beneficiarilor.

fonduri-structurale.ro pune la dispoziția tuturor celor interesați o fișă de proiect ce include toate informațiile disponibile până la acest moment, precum condiții de eligibilitate, activități și cheltuieli eligibile, criterii de evaluare și nu numai. Fișa de proiect poate fi consultată aici.

De asemenea, www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentei oportunități de finanțare vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1608