Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ultimul apel din cadrul programului Energetic în România finanțat din fonduri norvegiene a fost lansat!

La 16 februarie 2022 a fost lansat ultimul apel din cadrul programului Energetic în România, finanțat prin fonduri norvegiene. Apelul urmărește să sprijine conștientizarea, formarea și dezvoltarea competențelor cu privire la energia regenerabilă, eficiența energetică și securitatea energetică (măsuri ușoare).

În cadrul acestui apel poate aplica orice entitate, publică sau privată, comercială, sau necomercială și organizație neguvernamentală, înființată ca persoană juridică în România.

Bugetul total este de 3.000.000 de euro și sprijină activități precum:

  • Training, seminarii, mentorat, campanii media, sau similare, pe tema energiei regenerabile si eficienta energetica organizate de organizatii de afaceri (IMM-uri, companii mari, incubatoare, acceleratoare etc.). Activitățile pot fi adresate publicului larg, sectorului public (organizații, entități publice locale, regionale sau centrale), instituțiilor publice de învățământ sau mediului academic;
  • Conferințe sau ateliere de lucru care sensibilizează publicul larg sau autoritățile publice cu privire la energia regenerabilă sau la eficiența energetică;
  • Dezvoltarea competențelor privind evaluarea preliminară, pregătirea (inclusiv atenuarea riscurilor) și dezvoltarea unei investiții în energie, inclusiv creșterea cunoștințelor despre cum să vindeți și cum să cumpărați eficiență energetică.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Innovation Norway

Vizualizări: 2733