Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Finanțări de până la 60.000 euro: Înscrieri deschise pentru noua serie de cursuri de antreprenoriat pe „Arhitecții Inovării”!

Finanțări de până la 60.000 euro: Înscrieri deschise pentru noua serie de cursuri de antreprenoriat pe „Arhitecții Inovării”!

La începutul anului 2022 am lansat, alături de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace, acceleratorul de afaceri „Arhitecții Inovării”, dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la arhitectură și specialități conexe.

Cursul este gândit să asigure familiarizarea tinerilor cu mediul antreprenorial și să îi sprijine atât cu noțiuni teoretice, cât și cu aplicații practice sub îndrumarea formatorilor pentru a înțelege principalele concepte legate de pornirea și derularea unei afaceri, dar și să își așeze ideile într-un plan de afaceri.

Săptămâna viitoare începem o nouă serie de cursuri și avem locuri disponibile!

Cursul de „Competențe Antreprenoriale” se va desfășura în perioada 22 februarie - 4 martie 2022, online și este un curs cu certificare națională.

Participanții vor avea ocazia să întâlnească și să lucreze cu traineri pricepuți, atenți la nevoile studenților, cu multă experiență de împărtășit și sprijin de oferit:

  • Andreea Miron este doctor în economie și trainer. De-a lungul timpului, a lucrat cu studenți ca asistent universitar, a asistat echipe de management la implementarea de proiecte de antreprenoriat și a sprijinit instituții publice în elaborarea de planuri și studii.
  • Daniela Vișoianu este lector universitar, membră în echipa tehnică a Comisiei pentru învățământ, tineret și sport și manager de proiect. Trainer și coach, este specializată, printre altele, în management strategic și dezvoltare socială, management financiar și managementul relațiilor cu clienții.
  • Cristina Bădulescu este manager de proiect, coach și trainer. Are o experiență de peste 10 ani în livrarea de cursuri de competențe antreprenoriale, suport pentru inițiative antreprenoriale, atât ca formator, cât și ca mentor și este specializată în management financiar.

După încheierea cursurilor, va fi organizată o competiție de planuri de afaceri prin care 26 de planuri de afaceri vor fi selectate, iar studenții care le-au propus vor beneficia de mentorat, consiliere și alte activități suport suplimentare, dar și de finanțare nerambursabilă de până la 60.000 de euro pentru pornirea afacerii.

Condițiile de înscriere, precum și mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta pe email la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro, persoană de contact: Cristina Pojoga, 0725.0725.00

***

Proiectul „Arhitecții Inovării” (POCU/829/6/13/142130) este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman în cadrul liniei de finanțare „Innotech Student”.

Proiectul este implementat de fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG) în calitate de Beneficiar împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace în calitate de parteneri.

Arhitecții Inovării are o durată de 24 de luni, implementându-se în perioada 31 decembrie 2021 –  30 decembrie 2023.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 9.686.360,68 lei, din care 9.582.301,99 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă, iar 104.058,69 lei contribuția proprie eligibilă a Beneficiarului și Partenerilor.

Vizualizări: 1292