Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Hotărâre pentru modificarea HG privind prelungirea stării de alertă. Este permisă organizarea de cursuri pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene

Vineri, 26 noiembrie 2021, a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Conform actului normativ, se va permite organizarea de cursuri de instruire, inclusiv cele de formare profesională care necesită activități practice, workshopuri, conferințe, precum și cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Vor putea participa maximum 150 de persoane, respectând procentajul de 30%  din capacitatea maximă a spațiului, în interior sau în exterior, în intervalul orar 5:00—21:00, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de protecție sanitară. Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Descarcă HG (Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 1138 din 26 noiembrie 2021, pag. 12-13)

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 3594