Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Instituțiile din localitatea ta au implementat o inițiativă faină? Împărtășește cu noi!

fonduri-structurale.ro realizează o cartografiere a inițiativelor de inovare socială din România în vederea dezvoltării Centrului național de competențe în domeniu. Împreună cu parteneri din Italia, Slovenia și Grecia vom realiza o hartă a inovării sociale în toate cele 4 state.

Ciugubanul de la Ciugud, jud. Alba, și Antonia, primul funcționar public virtual de la Cluj-Napoca, sunt deja pe harta inovării sociale. Dacă știi inițiative similare implementate de autorități sau instituții publice, trimite-ne un link sau câteva cuvinte despre ele aici.

Cartografierea va permite să împărtășim bune practici și să identificăm soluții pentru multiplicarea exemplelor de succes și în alte noi comunități.

Inputul vostru, al comunității fonduri-structurale.ro, este foarte important astfel încât exemplele faine să nu fie ratate! Toți contribuitorii vor avea posibilitatea să participe la o tombolă cu premii! 4 dintre cei care ne trimit idei valoroase vor putea câștiga un voucher în valoare de 100 de lei pentru a-și achiziționa produse de la unul dintre inovatorii sociali din mediul privat identificați deja de noi: Oilright, AER, Ophori sau Hodaia. Primim inițiative sociale până la data de 30 septembrie, ora 23.59, iar extragerea câștigătorilor va avea loc pe 1 octombrie. Update: Termen de transmitere a ideilor a fost extins la data de 3 octombrie, ora 23.59.

Vă mulțumim mult pentru sprijin! You rock!

Vizualizări: 566