Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: Întâlniri online de feedback pentru organizațiile ale căror proiecte nu au fost selectate în primele sesiuni pe granturile mici

Active Citizens Fund a anunțat organizarea unor întâlniri online pentru a veni în sprijinul organizațiilor mici de a aplica cu proiecte de succes la cea de-a treia sesiune de evaluare din cadrul programului Active Citizens Fund România, respectiv pentru apelurile:

  • Apel #1 – Participare civică în zone insuficient deservite
  • Apel #4 – Conștientizare privind drepturile omului și tratament egal
  • Apel #6 – Mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite

Organizațiile ale căror proiecte nu au fost selectate în primele două sesiuni de evaluare a granturilor mici și care sunt interesate să aplice din nou, se pot înscrie la întâlniri unu la unu cu Operatorul de Fond pentru feedback privind proiectele evaluate. Întâlnirile vor avea loc online, în fiecare miercuri, în perioada 30 iunie – 25 august 2021.

Timpul alocat este de maximum o oră pentru o cerere de finanțare, iar organizațiile pot participa la întâlnire în intervalul orar 11:00 – 15:00.

Pentru a participa, persoanele interesate pot selecta din calendarul de aici o singură dată și oră pentru discuția online, precizând numărul de înregistrare al cererii de finanțare.

În cazul în care organizațiile doresc feedback pe email, acesta poate fi solicitat la adresele de contact din Ghidul Solicitanților corespunzător fiecărui Apel.

Sursa: Active Citizens Fund Romania

Vizualizări: 179