Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Săptămâna aceasta se va lansa apelul aferent Operațiunii B „Centre comunitare integrate” în cadrul POR!

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat luni, 7 iunie 2021, Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte „POR/8/8.1/B/2/7 regiuni” din cadrul Axei prioritare 8, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectivul specific 8.2, Operațiunea B „Centre comunitare integrate”.

Operațiunea B este dedicată investițiilor de tipul construcţia/ reabilitarea/ modernizarea/ extinderea/ dotarea centrelor comunitare integrate, investiții ce vor contribui la creșterea accesului la serviciile de asistență medicală comunitară furnizate integrat cu cele sociale și educaționale.

Regiunile de dezvoltare în cadrul cărora se pot solicita finanţări sunt:

  • Nord-Est;
  • Sud-Est;
  • Sud-Vest Oltenia;
  • Vest;
  • Nord-Vest;
  • Centru.

Apelul va fi de tip necompetitiv și se adresează solicitanților de finanțare care se regăsesc pe Lista celor 139 de comunități cu tip de marginalizare peste medie și severă, care constituie comunitățile supuse intervențiilor de tip soft privind serviciile comunitare integrate.

Valoarea minimă eligibilă a unei cereri de finanțare este de 10.000 euro, iar valoarea maximă este de 100.000 euro. Alocarea apelului este de 7.596.589,55 milioane euro.

Apelul se va lansa vineri, 11 iunie 2021 și se va închide în 30 noiembrie 2021.

Descarcă ghidul

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POR

Vizualizări: 473